DESIGN

B&O Shape – lyd der lyder godt, også når den er slukket

Sponsoreret
Jeg var til pressemøde på det nye BeoShape fra B&O, som er et vægsystem med trådløse højttalere og akustikdæmpende plader, som udover at være absurd pænt også lyder fantastisk. Designeren Øivind Alexander Slaatto (herunder) fortalte at inspirationen var snefnug, der alle er næsten ens, men alligevel ikke. Det samme er gældende med BeoShape – der kan tilpasse alle situationer i både design, størrelse og funktion.

I vores mødelokale skal primært dæmpe akustikken, og derefter kunne spille musik og lyd fra præsentationer, så vi har valgt 2 højttalerenheder + en masse akustikenheder – hvorimod man derhjemme i en stue, hvor der skal spilles mere musik, vælger 4 eller 6 højttalerenheder og måske dropper akustikenhederne.

Hvis man er nysgerrig på hvordan det kan se ud hjemme hos en selv, har B&O udviklet en configurator, så man kan sammensætte sin helt egen BeoShape – det er ret sjovt at lege med. Efterfølgende kan man printe den ud og holde op foran den væg man vil have den på – som jeg har gjort herunder (min tommelfingermuskel ser meget skør ud). Det giver et uhyggeligt præcist billede af hvordan det vil se ud:


Derudover skal der til hvert system bruges en trådløs enhed og en forstærkerenhed. Man kan endda få en enhed der kan skjule alle ledningerne, noget som ledningsfascisten (mig) er kæmpefan af.

Og så er det bare nogle stinkende lækre støvede farver, der alle ser godt ud sammen – se lidt inspiration her:

Standard

2 thoughts on “B&O Shape – lyd der lyder godt, også når den er slukket

 1. Jørgen H Nielsen says:

  Dette HT vægsystem, er noget af det smukkeste jeg nogen sinde har set.
  Og så er det tilmed til at bygge op som man ønsker, og har brug for.
  Farverne taler sit eget sprog, med de super lækre farve varianter.
  Hvem andre end B & O kan designe noget som dette.
  B & O er altid et hestehoved foran, både i design og kvalitet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.