DESIGN, RESTAURANT

Første nat i Hästens seng

Jeg havde fornøjelsen af at besøge Dragsholm Slot i sidste weekend – og glædede mig helt enormt til to ting – spise på deres gourmetrestaurant, Slotskøkkenet, og sove – for første gang – i en ægte Hästens seng. Nu har jeg både besøgt fabrikken og fået en masse ny viden om søvn – men nu handlede det om at prøve på egen krop.

Efter en i øvrigt helt formidabel middag i Slotskøkkenet, så jeg frem til en nat i små krøllede hestehår. Det første der slog mig var at den føltes blød. Meget blødere end min seng derhjemme. Jeg har altid lært at man skal have en HÅRD seng, hvis den skal være god – hvilket i øvrigt viser sig at være løgn og decideret farligt – men det hvad jeg tror mange er opdraget med; “Bløde senge er dårlige for ryggen”. Jeg kommer selv fra en familie med sarte rygge (og generelt bare sarte kroppe, let’s be honest), så derfor var mine alarmklokker allerede vakt da jeg lægger mig i den bløde seng. Men da jeg har ligget nogle minutter, erfarer jeg at den ikke er blød på den der “skumgummi-agtige” måde – jeg forsvinder ikke ned i et hul i midten. Tværtimod smyger sengen sig om min krop, støtter lige præcis dér hvor jeg gerne vil have støtte, men er ellers blød og komfortabel ellers. Der går kun 10 minutter før jeg sover – og bevares, det kan godt være vinmenuen har en betydning her – men faktisk er min største udfordring at jeg vågner mange gange løbet af natten – hvilket er ekstremt forstyrrende.

Da jeg næste gang slår øjnene op er klokken 9:15. Jeg har sovet en hel nat uden at vågne. Normalt kan jeg ikke sove længere end til kl 8, så jeg er lykkelig og ekstremt veludhvilet. Det kan også være den friske landluft og slottets idyl der har sørget for min gode nattesøvn, men det var grundlæggende en anden oplevelse med søvn  end jeg har derhjemme.

I øvrigt kan man faktisk på Hästens hjemmeside se hvilke hoteller i verden der har deres senge installeret – det er klart det værd at undersøge hjemmefra. Direkte link her. Indlægget er sponsoreret af Hästens.

fullsizerender-3 img_1339 img_1356

Standard

2 thoughts on “Første nat i Hästens seng

 1. Dannybroax says:

  Имеется такая услуга – добровольное медицинское обслуживание .
  Она предполагает, что пациент вносит небольшую сумму за абонемент и посещает врачей весь год бесплатно.
  Однако опросы показывают, что лишь 5% жителей Санкт-Петербурга знают о такой программе.
  Почему?
  Да потому что частным клиникам выгоднее брать плату за каждый визит.
  А если какой-нибудь сотрудник клиники попытается посоветовать добровольное медицинское обслуживание клиенту – это сулит ему увольнением.
  Информация о ДМО уже вызвала кучу возмущений, сразу после того как информацию об услуге рассекретил один врач.
  Его уволили “по собственному желанию”, после того, как он предложил ДМО постоянному клиенту.
  Самое страшное, что информация по ДМО есть в открытом доступе, просто натыкались на эту информацию единицы.
  Как отстоять свои права?
  О правилах предоставления услуги и обязанностях частных клиник можно узнать, сделав запрос в Яндексе: “добровольное медицинское обслуживание”.
  И именно обслуживание, а не страхование.

  34j5c6h86

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.