ARKITEKTUR, SOMMERHUS

SOMMERHUS #14 – rejsegilde

Jeg har netop besluttet, i samarbejde med Kalmar Huse, at holde rejsegilde d. 7. og 8. februar – det er altså ikke det færdige hus man kan se, men derimod en status midt i processen. Huset er udvendigt næsten færdigt, men indvendigt mangler stadig en del.

Alle er meget velkomne, og både jeg og Kalmar vil være til stede for at svare på spørgsmål – og selvom huset ikke er helt færdigt, kan man klart se både arkitektur, rummelighed og design – og fornemme det liv man ville kunne have i et lignende hus. Huset er nemlig udviklet til en serie helårshuse, der lanceres til marts – og som vil konkurrere med andre typehuse på både pris og energirigtighed, men designmæssigt være lysår foran.

Hvis du har lyst til at komme med, skal du tilmelde dig ved at klikke her – der er begrænsede pladser.

IMG_8525 IMG_8534 IMG_8536 IMG_8539IMG_8548 IMG_8552 IMG_8566

Standard

3 thoughts on “SOMMERHUS #14 – rejsegilde

 1. Mette Weber Johansen says:

  Det var også bare en tanke.
  Vores arkitektven ( som tegner på Bestseller huset – DET er et kig værd, hvis du ku få lov), havde ikke tænkt på lyden. Men efter besøg ved flere venner med høje lofter og høj lyd – blev det et obs for os.
  Ja – måske du sku kaste dig over lydlofter. Dem vi har er kvadratiske gipslofter med små huller i. ( INGEN TROLTEKT INDENDØRS hos os). Der findes jo også andre løsninger såsom billeder med “lyddæmp”

  “Lysliderlig” har du skrevet flere gange – det smiler jeg over – må vi se dit ” varme” lys også? Altså det hyggelige
  God søndag aften
  Mette

 2. emilthorup says:

  Hej Mette
  Det er bestemt ikke beton, det ville da være forfærdeligt i et træhus. Det er fibergips – som har samme lydkvaliteter som almindelig gips, men er meget stærkere og kræver IKKE filt inden maling.

  Akustiklofter er desværre noget af det grimmeste der findes i min optik – jeg vil langt hellere leve med lyden og investere i tunge gardiner og tæpper. Dem der opfinder et smukt lydloft kan blive en rig mand – måske jeg skal kaste mig over opgaven?

  KH Emil

 3. Mette Weber Johansen says:

  Hej Emil
  Jeg følger med stor interesse udviklingen af dit sommerhus.
  På billederne ser det ud som om vægge og lofter er beton? Har du overvejet lyden….? Lyd-lofter/akustiklofter var noget af det allerbedste vi gjorde, da vi selv byggede. Nogle steder i stuen har vi mere end 4meter til top og andre steder alm. loftshøjde. Det er en gave – vi kan være virkelig mange i rummet uden der er “larm”.
  Så du i øvrigt for nogle numre siden artiklen i Boligmagasinet om et sommerhus udenfor Århus – helt fantastisk.
  Hilsen Mettew

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.