FOREDRAG

Emils foredrag er både inspirerende, motiverende og underholdende. For den unge målgruppe holder han foredraget ”Skab Jer Selv”, der er en motivation til de unge, der kan være i tvivl om hvad de vil med deres liv og hvordan de opnår det. Til virksomheden eller det voksne publikum holder han foredraget “TV-værtens Designdrøm” om kampen om at stifte et design-imperie på meget kort tid.

SKAB JER SELV

En underholdende og motiverende peptalk til unge på gymnasietrin om at tage fremtiden i egen hånd

Med udgangspunkt i at styrke deltagernes selvværd og tro på fremtiden, sætter Emil Thorup i dette personlige foredrag fokus på vigtigheden i, at man som ung selv er ansvarlige for at skabe sig det liv man drømmer om. Tv-fænomenet giver de unge troen på og lysten til at ville noget, når de står op om morgenen. Når de nu har valgt at studere, kan de lige så godt få det maksimale ud af dette. Det er nu de skal udfordre livet og tage nogle vigtige valg.

Emil Thorup tager de unge med på sin egen rejse fra genert dreng på Fyn til i dag at være en af tidens synlige trendsættere, både på skærmen og på den røde løber. Han fortæller om sin skolegang i Odense, tiden på landevejen som sanger efter Popstars, tiden som assistent for Lars von Trier, rejserne rundt i verden som international PR-ansvarlig for Trust Films, tiden som Casper Christensens assistent og senere medvært på TV2. Om sabbat-året i Los Angeles og rejsen fra radiovært på en lille ungdomskanal til nu at være en af de mest efterspurgte tv-værter i Danmark.

Emil deler sin egen tvivl med deltagerne, og med stor interaktivitet udfordrer han dem på deres egen aktuelle tvivl, udfordringer og drømme. Det handler ikke om hvorvidt vi befinder os i Hollywood, Holstebro eller Helsingør. Det handler om, at vi hver især har nogle drømme og forhåbninger, som vi bør forfølge. Emil viser de unge vejen!

TV-VÆRTENS DESIGNDRØM

Oplev Emil Thorups inspirerende og tankevækkende foredrag om hans udvikling fra TV-vært til stifter af succes-virksomheden HANDVÄRK, der i dag sælger Emil Thorups møbeldesign i 15 lande.

I et hæsblæsende tempo har Emil Thorup på blot 6 måneder skabt en virksomhed med 7 fuldtidsansatte og en omsætning i millionklassen – men vejen har været hård og fyldt med komplikationer.

Det hele startede med et besøg på verdens største design-messe i Milano. Om natten tegnede Emil Thorup skitser på en serviet på hotellets restaurant – skitser til et system i metal, der efterfølgende blev kernen af HANDVÄRK’s design og DNA’et i hans virksomhed. Allerede 3 måneder senere stod Emil Thorups design udstillet i vinduet i Danmarks mest prestigefyldte designbutik – Illums Bolighus på Amagertorv.

Han høstede massiv presseomtale og oplevede et eksplosivt salg – men bag kulissen ulmede problemerne. Marmor der smuldrede, borde der vred sig skæve, alt for lange leveringstider og kunder og partnere der blev trætte af at vente.

Hør historien der aldrig blev fortalt, om hvordan Emil Thorup omstrukturerede en virksomhed og en produktion på rekordtid – og skabte et eksklusivt, verdensomspændende brand ud af et par skitser på en serviet.

Med foredraget “TV-værtens iværksætterdrøm” får I indblik i en iværksætters inderste tanker og drømme, og får inspiration til at få din egen idé ført ud i livet. For er der noget Emil Thorup kan, så er det at få noget eksekveret.

Book et foredrag med Emil Thorup her.