ARKITEKTUR, SOMMERHUS

SOMMERHUS #6 – betongulv?

Jeg er begyndt at overveje et råt betongulv i hele sommerhuset, poleret så det stadig føles “blødt” og glat. Det kan nemlig også bruges i badet og derved give helt usynlige overgange mellem rummene. Hvis man tænker i store, varme tæpper på gulvene i stuen og omkring sengene, kan det så ikke stadig være hyggeligt? Se disse eksempler på hvordan det ser ud i et køkken:

IMG_4667.JPG

IMG_4664.JPG

IMG_4665.JPG

IMG_4666.JPG

I et enkelt badeværelse:

IMG_4668.JPG

Og i nogle stuer:

IMG_4671.JPG

IMG_4669.JPG

IMG_4670.JPG

Standard

20 thoughts on “SOMMERHUS #6 – betongulv?

  1. Pingback: cs colorscreed | spillgratis-dk.com

  2. Thomas says:

    Hej – hvad er det for et beton gulv der er på billederne ? Vi leder efter et betongulv til et køkken alrum ca.50m2. Vi har set OLgulve som ikke lige var det rigtige og så er der CScolorscreed. Deres gulve kan man dog ikke kan se i virkeligheden da de ikke har et showroom eller andre tilgængelige steder oplyser firmaet, de har kun på billeder på Facebook. Vi tør ikke lægge 40000kr til et gulv vi ikke har en fornemmelse af hvordan ser i sådan rigtigt. Men hvor går man så hen? Hvem kan lave de flotte betongulve?
    Håber nogen kan hjælpe.
    Mvh Thomas

  3. Hej med jer !

    Der er intet der er mere stil over end et betongulv, og betongulve holder for evigt og chancen for revner er minimal hvis gulvet udføres rigtigt !

    Mvh
    Jens

  4. Jeg er tosset med beton i alle afskygninger. Det er mega råt og cool, og kan nemt tones ned med store lækre (vamsede) gulvtæpper, plaider, puder, plakater, malerier, planter, lamper o.lign.

    Epoxygulv skulle efter sigende være nemmere at holde end beton, men forhør sig hos nogle eksperter. Prøv evt at snak med CS Colorscreed. De har vidst ret godt styr på betondelen ihvertfald.
    http://www.cs-colorscreed.dk/en/

    Pøj pøj med det. Ser frem til at følge med!
    // Mille Emilie

  5. Milla says:

    Betongulv er en fed idé. Jeg har selv boet med betongulve og en enkelt væg i beton og jeg ELSKEDE det. Der blir sagt at det er træls, hvis man taber noget. Not really – det er netop så nemt at fjerne fra beton. Hvis altså “spild-af-drinks-og-efterfølgende-oprydning”-issues indgår i dine overvejelser.

  6. Maria Steensing says:

    JEG PRØVER IGEN! De der links, fungerede ikke lige for mig!

    Hej Emil.

    Hvis du overvejer at finde et andet gulv end af beton, kan jeg anbefale et vinyl eller linoleum gulv!
    Det er pisse flot, nemt at gøre rent og vil, efter min mening, give samme æstetiske udtryk som et beton gulv.

    Jeg ved af erfaring at Forbo Flooring leverere gulve til alle slags huse. Du kan evt. tjekke deres eller få inspiration fra deres side

    Linksene får du også lige her, hvis det fejler igen: http://www.forbo-flooring.dk/http://www.pinterest.com/forboflooringdk/

    Undskyld, hvis det virker lidt spammy, det er absolut ikke min mening – jeg ville bare dele min viden! 🙂
    VH Maria

  7. Maria Steensing says:

    Hej Emil.

    Hvis du overvejer at finde et andet gulv end af beton, kan jeg anbefale et vinyl eller linoleum gulv!
    Det er pisse flot, nemt at gøre rent og vil, efter min mening, give samme æstetiske udtryk som et beton gulv.

    Jeg ved af erfaring at Forbo Flooring leverere gulve til alle slags huse. Du kan evt. tjekke deres hjemmeside eller få inspiration fra deres Pinterest side

    Undskyld, hvis det virker lidt spammy, det er absolut ikke min mening – jeg ville bare dele min viden! 🙂

    VH Maria

  8. Lisbeth says:

    Vi bygger nyt sommerhus i moderne fiskerhusstil og lægger Mazeras sandsten i 60×60 cm med gulvvarme i hele underetagen, baderum og forterassen og gangstier. Fliserne tåler alt, også syre fra lime til mojitos, de er ru i overfladen, så man ikke glider selv med våde fødder, og de er modsat beton “bløde”, da det er natursten. Er desuden vedligeholdelsesfri efter forbehandling. Se mere på http://www.fredelund.com og tal med ejeren Lisette, som er dejlig stilsikker og god til at rådgive. Til ex af vores fliser, så se case 1 på websiden – fliserne fås dog i mange dimensioner og farvenuancer. Giver et råt men mere varmt look end beton.

  9. Mikkel says:

    Super fed ide. Vil anbefale dig at snakke med nogen eksperter om det. Der er stor risiko for revner i gulvet grundet temperatur ændringer. I sær hvis man vælger gulvet ud i et. Overvej evt at dele det op med en grå silikonefuge (evt. ved dørene) på den måde kan gulvet arbejde lidt uden du ødelægger look’et.

  10. Tina Gabriel says:

    Det er da for fedt med beton! Det er også min drøm, selvom mange siger det ikke er praktisk. Det skal ikke være praktisk og børnevenligt, bare fedt.

  11. Pickwick says:

    Jeg kan super godt lide den stil i sommerhus, bare ikke til et sommerhus.
    Jeg synes sommerhuse skal emme af træ,natur, hygge, varme og mormor. Ikke jeg mene det skal være proppes med gammelt ubrugeligt skrammel og slef. skal det også være funktionelt. Jeg tænker kunne det ikke være, en udfordring for dig og lave et sommerhus, som ikke minder om det hjem du bor i? Slimp din inder mormor løs 🙂

  12. Mia says:

    Jeg vil råde dig til ikke at have betongulv. Jeg har selv betongulv i hele min lejlighed og jeg bliver sindssyg hver gang jeg taber et eller andet, for det går i stykker. Kan nævne følgende ting: diverse ilfaste fade, glas tallerkner, fjernbetjening, piet hein lysestager mm.
    Jeg vil råde dig til at genoverveje betongulv, tænk på når du spilder noget(cocktails mm.) Hvor irriterende det bliver at gøre rent.
    Et mørkt trægulv giver desuden mere varme til rummene, ødelægger ikke dine ting, det er mere behageligt at stå og gå på og lettere at gøre rent.

  13. Kristian says:

    Umiddelbart er det en fed idé; mit issue er, om du måske vil blive træt i længden af et gennemgående betongulv. Det er meget råt, og personligt opfatter jeg et sommerhus som et sted, hvor man tager hen for at slippe for byens ‘beton’ og finde et hyggeligt åndehul. Derfor tænker jeg, at et trægulv er bedre. 🙂
    Dermed ikke sagt, at betongulv kan være velegnet i enkelte rum.

  14. Marianne says:

    Jeg synes det er en rigtig god ide med betongulve i hele huset, men synes du skal droppe tæpperne fordi de vil ødelægge eller opbryde hele det åbne gulv og hvis det så er lidt fodkoldt må du ha fat i hummesutterne i stedet for.

  15. Henriette says:

    Epoxygulv ovenpå betongulvet – gerne i en farve der matcher dit sommerhus, eller f.eks. sort

  16. Kir says:

    Kan man egentlig ikke få farvet beton? Altså, Self kan man male det, men hvad med farve direkte i betonen? Jeg synes den grå, rå beton er ret “industrial”, så du skal nok tænke meget over, hvilke møbler du putter ind.. Et sommerhus skal jo helst være hyggeligt! Men ideen er god! Sørg klart for ordentlig voks/polering, ellers bliver det et forfærdeligt gris, hvis du spilder det mindste på gulvet..

  17. Samantha says:

    Det ser fedt ud og mega stilet. Men er du sikker på at det er for “koldt” til et sommerhus? – jeg tror det kommer til at være for sort og hvidt i længden, men det er jo ikke mig der skal bo der, men jeg tænker bare der kommer til at mangle farver og sådan 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.