ARKITEKTUR, SOMMERHUS

SOMMERHUS #7 – færdige tegninger

Med bævende stemme og rystende hånd er de endelige tegninger nu afleveret til Gribskov Kommune. Der i øvrigt har været og er ekstremt hjælpsomme og venlige. Nu krydser jeg fingre for en positiv tilbagemeldning i løbet af de næste par uger, så vi kan få taget første spadestik. Der er selvfølgelig stadig en masse ubekendte ift.  materialevalg – både i forhold til design og pris. Jeg ved stadig ikke hvad huset rent faktisk kommer til at koste – jeg drømmer f.eks. om store foldedøre i 11 meters bredde, men et forsigtigt bud er at sådan et parti koster 150.000.-. Jeg vil også gerne have corian-bordplader i køkken og badeværelser, BOFFI armaturer og rain-forest brusenicher – og vanvittig lækker indbygget belysning, både inde og ude.

Man vil jo også gerne have et sommerhus der er til at betale – som også var en af grundene til jeg valgte Kalmar-huse til at starte med – deres priser ligger bare 15-20% under konkurrenterne uden at kvaliteten kompromitteres – i hvert fald ikke på de huse jeg har været ude og se på allerede. Omvendt kræver det man overholder nogle “IKEA”-lignende regler, så huset kan bygges som et typehus. Hermed ikke sagt der ikke plads til egen kreativitet – jeg har tegnet mit hus 100% ud fra egen fantasi – Kalmar-huse har bare ved hjælp af computere og ingenører omdannet mine fantasier til noget der kan produceres i en stor hal. Mange typehus-producenter tillader ikke den store kreativitet – der køber du et “typehus” med stort T, men jeg har fået mit drømmehus – til typehus pris.

Herunder situationsplan, facader, grundplan og tværsnit:

Situationsplan-koteplan 29.08.14

Facader myndighed 26.08.14 Myndighedsplan 26.08.14 Snit

Standard

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.