ARKITEKTUR, DESIGN, HOTEL & BAR

Jagten på Verdens Bedste Bad

Indlægget er sponsoreret. Jeg har efterhånden tegnet og opført over 10 huse til 10 familier – og gjort mig nogle erfaringer i det samarbejde det er at designe og udvikle noget så personlig som et hus. Det er her man lever sit liv, ser sine børn vokse op, og oplever de vigtigste stunder i livet – og derfor er det essentielt at rammerne er perfekte. I min jagt efter at designe de mest optimale rammer, er jeg begyndt at fokusere enormt meget på badeværelset. Hvor det før var køkkenet der var fokuspunkt og hjemmets ”hjerte”, er badeværelset nu begyndt at være der man lægger kræfterne, pladsen og pengene. Badeværelset blev for nylig omdøbt til ”velværelse”, et i øvrigt idiotisk navn, men ideen er god nok. Det er ikke længere blot funktionalitet der defineret badeværelset – det er begyndt at blive anskuet som en rum på lige fod med et opholdsrum.

I design-sessions hvor jeg, og det par jeg tegner et hus for, sidder og taler om badeværelset, er det typisk kvinden der drømmer om mere ”mig-tid” – tid til at trække sig tilbage og nyde tiden på sit badeværelse. Det kræver, helt teknisk, at man tænker sig godt om. Der skal være god plads på badeværelset, måske skal der være et makeup-bord med siddeplads, et fritstående badekar – men vigtigst af alt er selve brusebadet. Når alt kommer til alt ER det der man ender med at bade, hvor intentionen om et godt karbad jo er glimrende, så er det de færreste der rent faktisk bruger det. Jeg anbefaler faktisk altid at man dropper karret, men får et kæmpe bruseområde, gerne med to brusere. Nydelsen ved et godt brusebad er klart, i min optik, på højde med karbadet – men det er de færreste der tænker over funktionaliteten.

Jeg er blevet introduceret for et produkt, som vi faktisk er begyndt at tilbyde som ekstraudstyr i ET Hus’ badeværelser – nemlig GROHE Rainshower SmartControl. Det har en fuldstændig genial funktion, som jeg ærligt talt ikke kan forstå jeg ikke har set før. I stedet for at dreje på knapper og forsøge at ramme en temperatur, trykker man bare på en knap – og så kommer vandet ud i præcis den temperatur man ønsker. Og ikke først efter 20-30 sekunder hvor man normalt skal stå i iskoldt vand – men den STARTER simpelthen med at have den perfekte temperatur. Tænk på hvor lækkert det er at kunne stille dig ind – tænde på et enkelt tryk – og så kommer der bare præcis 36,8 grader varmt vand ud i en lind strøm. Sammen med muligheden for at vælge mellem flere strålemønstre, der også kan giver´ hoved- og skuldermassage er, i min optik, en ægte spa-oplevelse – derhjemme.  At det samtidig er vandbesparende er bare en bonus.

Tænk også gerne badeværelset som en del af soveværelset, ligesom man kender det fra lækre hotel-suiter. Det giver yderligere spa-luksus-følelse, og kan smelte soveværelse og badeværelse sammen som ét stort space. Bare husk at lægge toilettet for sig selv – og sørg for en god dør derud 🙂

 

Standard

2 thoughts on “Jagten på Verdens Bedste Bad

  1. Christian Bille says:

    Hey, tak for tip om ‘GROHE Rainshower SmartControl’ – kendte det ikke.

    I samme boldgade (dog ikke tilgængeligt i EU endnu), ser Nebia shower (www.nebia.com) ret lækkert ud. Et tip tilbage til dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.