DESIGN

Nyheder fra Philips Hue

Reklame for Philips Hue

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er kæmpe fan af Philips Hue. Generelt er ”smart light” og ”smart home” en kæmpe opgradering af livskvalitet, og jeg vil ikke begynde at kede jer med, hvorfor det er så smart, at lyset kan indstilles præcis i den styrke og varmegrad man ønsker, selv tænder og slukker, når man går og kommer hjem, kan genskabe, at der ”er nogen hjemme” selvom, man er på ferie og omdanne ens stue til et festligt dansegulv (når vi en dag må danse igen…).

Philips Hue Iris

Udfordringen med ”smart home” kan være, at dem, der udvikler produkterne, typisk er meget fokuserede på funktionalitet og liiiidt mindre på design (så har jeg vist ikke trådt nogen over tæerne). Så derfor er det en glædens dag. Der er nemlig kommet to nye veldesignede og FLOTTE produkter fra Philips Hue:

Hue Iris limited edition gold

Hue Iris sort

IRIS:

Jeg synes, denne kompakte lampe er helt genial. Den er smuk fra alle vinkler og findes i et væld af farver og finishes – er ret begejstret for den matsorte (ingen overraskelse der) og den guldfarvede ”limited edition”. Fælles for dem er, at de stilles skråt og kan lyse væggen op fra en hylde eller reol, og det er jo min kæmpe kæphest – at man får lyst sine vægge op og ikke bare hænger en lampe midt i rummet, og tror det er belysning. Den har naturligvis den fulde Hue-funktionalitet med millioner af farver, dæmpning fra varmt til koldt lys og bluetooth (hvis du ikke har en Bridge endnu).

Hue Filament G125

Hue Filament G125

FILAMENT G125 + ST72:

Jeg var lykkelig da Philips Hue introducerede en serie af filament-pærer (eller Edison-pærer som nogen kalder dem). De udmærker sig ved, at kunne være fuldt synlige og stadig indgå i et lækkert hjem. Bag det let røgfarvede glas snor sig en ”glødetråd” helt som i de gamle glødepærer, men bag det klassiske design gemmer sig super moderne funktionalitet. Nu er der to nye udgaver på markedet, begge ”oversize” pærer, der vil se helt eminente ud i en flot rå fatning enten i en klynge over spisebordet eller viklet om en metalstang over køkkenøen. Alle filamentet-pærer kan indgå i et Philips Hue setup og kan dæmpes trådløst – også via Bluetooth.

Hue Iris gold

Standard

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.