SOMMERHUS

SOMMERHUS #1

Jeg besluttede mig for et par måneder siden, at jeg ville købe et sommerhus – først og fremmest til min mor, der bor i en lille lejlighed inde i byen og som savner lys og udeliv, og sekundært til mig selv, der savner et sted væk fra byen, hvor jeg kan være sammen med mine venner og min familie. Tertiert som investering.

cropped

Først kiggede jeg på gamle huse i Hornbæk, der skulle istandsættes, men kunne næsten ikke gennemgå den process igen, efter at have totalistandsat mit hus på Frederiksberg – en process der både var ekstrem hård, langsommelig og fyldt med kedelige overraskelser, svamp, råd osv. Derfor fik jeg den, håber jeg, lyse idé at lede efter en sommerhusgrund og så bygge lige præcis det hus jeg gerne ville have. I går, d. 9.juli, lykkedes det at købe en grund, den er placeret mellem Tisvilde og Vejby, og alle 1200m2 er lige til at bygge på.

foto 2

I mellemtiden undersøgte jeg markedet for husfabrikanter. Jeg vidste jeg selv ville tegne huset, men det skulle bygges af nogen med typehuserfaring, så omkostningerne kunne holdes nede. Lidt som IKEA, der kigger på hvordan man optimerer produktionen og elementerne, så det både kan blive lækkert design til en pris jeg havde råd til. Derudover vidste jeg at det skulle være et træhus, så jeg kontaktede et par firmaer der passede profilen, og fik en virkelig fed respons fra danske Kalmar-huse – et firma der har eksisteret i snart 50 år med massiv træhus-erfaring, og som samtidig tilbyder total individualitet i deres huse. Jeg startede Ford’en og kørte til Bramming ved Esbjerg, og havde et helt fantastisk møde med nogle meget entusiastiske mennesker – så det var et nemt valg – Kalmar-huse skulle bygge mit første hus i eget design.

Her på bloggen vil jeg de næste 3-4 måneder jævnligt opdatere med billeder, tegninger, tekst, gråd og glæde – og håber I vil kommentere, hjælpe og guide når jeg er i tvivl. Herunder er de første billeder fra grunden – allerede i morgen kommer der nogle skitser af husets design! <3

foto 3

Standard

13 thoughts on “SOMMERHUS #1

 1. Hector says:

  Yeeezzz, knald et svensk skideskur på den fine grund, det ville også afspejle din professionalisme og personlighed.

 2. Tina says:

  Ja så var det derfor du på tv lige skulle nedgøre Hornbæk så voldsomt og hæve tisvilde. Super pinligt at man kan få lov at gøre sådan. Du havde stor interesse i at fremhæve tisvilde det var så tydeligt . Kiggede på det negative ved Hornbæk men ikke ALT det gode der er . Som om i havde fjernet alle mennesker for det skulle se dødt ud.

 3. Elisabet says:

  OK. så giver det mere mening, hvorfor de fremstillede Hornbæk, som du gjorde i går!
  Det ligner bare ikke DR at godkende den slags.

 4. Pernille Brahe says:

  Det forklarer jo lige præcis din vinkel på Hornbæk i går. Du talte Hornbæk ned pg din fremstilling var monoman. Det må være en ommer hvis du vil kalde dig professionel. Og hvis ikke, så bliv i Tisvildeleje – det er OGSÅ et pragtfuldt sted.

 5. Winnie Raundorf says:

  Tillykke, var det derfor du svinede Hornbæk til i går?, du viste IKKE det Hornbæk vi der bor her kender, det var totalt useriøst, det var IKKE Hornbæk

 6. Caja says:

  Nå så forstår man bedre hvorfor du gjorde sådan reklame for det sted igår i TV!

 7. Helena says:

  Fedt – Stort tillykke. Det her er helt sikkert en blog jeg vil følge med i – Glæder mig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.