ARKITEKTUR, SOMMERHUS

SOMMERHUS #15 – 3D renderinger

Jeg har fået lavet nogle ret fantastiske 3D renderinger af sommerhuset – de giver virkelig en god fornemmelse af det endelige resultat. Derudover har jeg sat mig for at lære at tegne i Revit, som er det værktøj arkitekter og ingeniører anvender til at udvikle bygninger. Disse renderinger baseres på tegningerne fra programmet – og man kan altså med relativ enkle pennestrøg i computeren få en idé om hvordan ens fremtidige hus ville kunne se ud. 3D Billede 33D Billede 93D Billede 1
3D Billede 73D Billede 8

3D Billede 53D Billede 63D Billede 10

Standard

3 thoughts on “SOMMERHUS #15 – 3D renderinger

 1. Vildt fede tegninger, jeg kender ikke programmet, men skal da helt sikkert give det et kig.
  Jeg har tegnet vores i en Ipad app, Home 3D. Brugbart men slet ikke så smukt som det her 😉

 2. emilthorup says:

  Jeg har faktisk indkøbt mig en 27″ iMac af selv samme årsag – det kører fuldstændig glidende på den 🙂

  Emil

 3. Anne says:

  Hej Emil.
  Jeg er uddannet teknisk designer og kan derfor også tegne i Revit og jeg kan KUN anbefale programmet. Når man har fået en forståelse for programmet, er det relativt let at lære og bruge. Så det er bare at komme i gang 😉
  Dog vil jeg ikke anbefale det på en bærbar, da det er et lige lovlig tungt program som præsterer langt bedre på en stationær 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.