DESIGN

Galleri-væg med skandinaviske posters

Sponsoreret indlæg.

Jeg har en kæmpe hvid væg i lejligheden – med højt til loftet – hvor jeg længe gerne ville lave en slags galleri-væg. Det er bare så svært at få til at se “casual” lækkert ud. Det skal jo nærmest bare smides op på væggen, helt skødesløst, for at være fedt – men hvordan?

Her er “før billedet” – hvor der bare stod kunst på et HANDVÄRK skrivebord:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men så var jeg i New York for et par uger siden – og en tur i The Apartment by The Line (et must hvis man er designinteresseret). Der så jeg en væg – og tænkte, DET vil jeg have. Det så sådan her ud:

NYCSå jeg gik i gang. Sammen med Desenio fandt jeg en håndfuld skandinaviske Sort/hvid posters, og sætte dem i smalle rammer fra deres hjemmeside – i en blanding af egetræ, hvid og sort. Alt blev bestilt og ankom dagen efter – og det hele passede perfekt sammen. Passe-partout til nogen af printene giver et mere eksklusivt udtryk. Her er i hvert fald det endelige resultat:

FullSizeRenderJeg synes selv resultatet er ret vellykket! Og det er nærmest sat op på øjemål (har selv boret og banket og sat rawplugs i og alt muligt!).

Hvis I selv har fået blod på tanden, så check Desenio ud – de har både posters, fotokunst og rammer – og meget rimelige priser 🙂

Standard

2 thoughts on “Galleri-væg med skandinaviske posters

  1. Pingback: Billedevæg pt. 2 + Life hack om billedophængning | EMIL THORUPS DESIGNBLOG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.