DESIGN

Jagten på verdens bedste seng

Jeg har efterhånden fået skåret ind til benet i mit liv – og smidt ting væk der ikke betyder noget, solgt alt hvad der havde værdi, der ikke havde værdi for mig – og tilbage står jeg nu med en følelse af zen. Jeg er omgivet af ting med høj kvalitet og med betydning – og ejer ikke noget der tynger mig. Japanerne siger at hvis man ejer over 9 ting, så ejer de dig. Indrømmet – jeg ejer mere end 9 ting, men princippet er godt. HVIS man skal eje noget, skal man så ikke stræbe efter at eje det absolut bedste – i den bedste kvalitet, der varer evigt? Det er meget det mantra jeg har med mit møbelfirma, HANDVÄRK, hvor en slags æstetisk bæredygtighed er essentielt – for hvorfor investere i noget der ikke holder om 5-10-15 år?

Jeg har længe haft problemer med min søvn – og hele min familie døjer med rygproblemer – så jeg tænkte at tiden var kommet til at finde verdens bedste seng. En seng der opfylder alle de krav jeg har til resten af mine ejendele – og mit liv generelt. Venskaber, forhold, familie – jeg vil gerne have noget der varer evigt (eller meget, meget længe).

Det har udmundet sig i et samarbejde med Hästens og mig – og jeg vil i løbet af de næste måneder forsøge at finde verdens bedste seng. Jeg skal blandt andet besøge Hästens fabrikken i Sverige, hvor hver seng håndlaves, og snakke med en masse mennesker der rent faktisk sover i de her senge. Og så skal jeg sove. Helt vildt meget. (Sponsoreret indlæg)
img_2995

OG SÅ SKAL JEG EJE DENNE HER BABYSENG SHIT HVORFOR ER DEN SÅ SØD!!

img_3020

Standard

One thought on “Jagten på verdens bedste seng

 1. Line Gry Jepsen says:

  Hej Emil.

  Lad mig lige sige først, WOW jeg er vild med din passion for design og kvalitet, samt alt det du har opnået.

  Jeg har et spørgsmål til dig, som jeg håber du har lyst og tid til at besvare.
  Jeg har altid elsket designermøbler og går meget op i kvalitet. Nu er jeg begyndt at få en masse ideer til møbeldesign som jeg gerne vil have tegner og måske få produceret, jeg ved bare ikke hvor jeg skal starte. Jeg er ikke den store tegner selv, har dog lavet skitser.
  Kan du anbefale nogen til at hjælpe med at få tegnet møblerne ud fra mine ideer?

  Venlig Hilsen Line Gry

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.