ARKITEKTUR, SOMMERHUS

SOMMERHUS #12 – Vinduer & Døre

IMG_0594

Så er har Husmer Glas & Facade været og sat vinduer og døre i huset, og det er nu fuldstændig lukket og jordvarmen kan blive tændt. Det betyder kortere tørretid på betonen så Dinesen kan lægge gulvet og Kvik herefter kan montere køkken og bad og skabe. Det hele er en sårbar kædereaktion, hvor den mindste forsinkelse påvirker hele processen med dominoeffekt. Derfor fantastisk at huset er lukket inden jul.

Samtlige døre og vinduer er fra tyske Schüco der kan levere helt ekstreme proportioner da profilerne er aluminium både indvendig og udvendig. Normalt er det enten træ på begge sider eller alu på ydersiden og træ indvendig, men det tillader ikke de mål jeg ønskede i designet. Alle elementer er special-fremstillet til perfektion af danske Husmer Glas & Facade, og jeg er særdeleshed stolt over den 3 ledede skydedør på 9 meter, med 3 meter brede elementer der nærmest flydende kan skubbes bag ét enkelt element og lave en 6 meter bred åbning mod terrasen uden stolper. Det giver en helt vanvittig inde/ude følelse, som om terrassen er inde i stuen.
IMG_0586IMG_0590IMG_0587IMG_0584IMG_0577

Standard

One thought on “SOMMERHUS #12 – Vinduer & Døre

  1. omg…u did cook that burger…restaurant standard look buegwr…drlicious…bte, the bun looks so familiar….i took one similar and updated in my psot today…u go and see…same bun with those black seeds on top

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.