ARKITEKTUR, SOMMERHUS

SOMMERHUS #11 – Ydervægge

Jeg tror ikke jeg behøver sige så meget. Bare. Se. Billederne! Jeg er fuldstændig væltet bagover. Måneders planlægning, tegning, design, overvejelser og finpudsning, og så ankommer de en mandag kl 12, og tirsdag morgen er husets yderskal opført, og det er nu muligt at fornemme hvor massivt det er. Da jeg så fundamentet tænkte jeg det var fint, men ikke vanvittig stort – nu hvor der er kommet vægge på er det en helt anden historie. Det føles så massivt at gå rundt i det store rum og fornemme de enorme vinduespartier.

Næste trin er taget – der kommer spær på i skrivende stund og samme tid i morgen bør taget været på. Tagpap bliver dog først brændt på senere – men når vinduer og døre kommer fra Husmer og Schüco i uge 51, er huset sådan set fuldstændig lukket og dermed isoleret. Herefter tænder vi jordvarmen og hele gulvet varmes langsomt op og tørrer betonen – nok til at alt indvendigt arbejde kan startes – el, maler og vvs. Til sidst lægges Dinesen gulvet, herefter kommer Kvik og monterer køkken, badeværelser og garderober. Hvis alt går vel har jeg nøglerne til min sommerresidens 26.februar kl 15! Vanvid. Og jeg elsker det. Der vil selvfølgelig være opdateringer et par gange om ugen herinde – håber I vil følge med.

IMG_2763.JPG
IMG_2764.JPG IMG_2765.JPG IMG_2766.JPG IMG_2767.JPG

Standard

4 thoughts on “SOMMERHUS #11 – Ydervægge

 1. Henrik Krogen says:

  Hej Emil,

  Jeg ser programmet LØVENS HULE. Hvad med eastern London slang til en produktlinje?

  Apples and pairs (walking up the stairs). Going for a tom tit? Going for a shit.

  Jeg er meget lidt inde i eastern London slang. Men det er da en mulighed.

  DOG MA I I AM GOD er nok ikke egnet til et møbelmærke. Måske til ham der med gummi sko fra Hummel.

  Jeg synes selv, at den slags design er sejt. Møbler, dit sommerhus. Nordisk design.

  Hav en god aften

  Henrik Krogen

 2. Anders says:

  ser godt ud..

  må man komme med det lidt provokerende og anmassende spørgsmål om pris.. et cirka leje på huset uden grund og indretning?.. det kunne jo være man lod sig inspirere, når man nu har arvet en gammel sommerhusgrund..

 3. Vi følger i hvert fald med – både herinde og ude på grunden..!
  Det glæder os at du allerede nu kan fornemme huset – og så glæder vi os endnu mere til at overrække dig nøglerne. Det bliver en festdag 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.