DESIGN

Billedevæg pt. 2 + Life hack om billedophængning

Jeg synes selv jeg er ret god til at finde løsninger der gør livet lidt nemmere. At hænge billeder op er måske noget at det måske irriterende for mig, fordi det kræver alle de egenskaber jeg ikke har: tålmodighed, præcision og grundighed. Nej tak. DERFOR har jeg opfundet en ny måde at hænge billeder op på, som er sindsygt hurtig og effektiv og SAMTIDIG ser utrolig fancy og smart ud, som det bare er meningen det skal være sådan. Det startede med et besøg i New York’s fineste butik, The Apartment by The Line, hvor jeg se en billedevæg. Den tog jeg direkte hjem og kopierede (se her) – og går i al sin enkelthed ud på at man starter med at lave et mock-up på sin computer af de billeder man har eller vil købe. Jeg startede på DESENIO og valgte et sort/hvid/blåt univers:

udkastBilledevæggen skulle op i en villa på Frederiksberg jeg har indrettet, og for at give et retsmæssigt udtryk, forsøgte jeg at kopiere farven på væggen (som jeg har valgt) og de paneler der var ved at blive bygget – det blev til en relativt virkelighedstro rendering:

img_1130

Som I kan se udskiftede jeg et par print undervejs, og har kun brugt sorte rammer i rendering. Det endelige resultat kommer herunder, hvor jeg valgte at kombinere en egetræsramme med de sorte rammer. Life Hacket består i at man først hænger det billede op yderst til venstre, og så slipper man 100% for at måle op herefter. Man hænger bare op på gefühlen (ma favorite) og skruer en skrue i der circa hvor man tænker billeder skal hænge. Skødesløst og casual, men helt perfekt!

Jeg synes selv det er blevet ret fint. Find selv alle print og rammer på DESENIO – hvor jeg har fundet det hele. Indlægget er sponsoreret.

desenio-post-2

Standard

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.