ARKITEKTUR, SOMMERHUS

SOMMERHUS #10 – 2 lastbiler, ét hus

Jeg har været en tur forbi Kalmar-huse i Bramming (Vestjylland, tæt på Esbjerg, hvis nogen var i tvivl. Det var jeg de første par gange), og har set mit hus for første gang. Godt nok er det pakket på nogle gigantiske lastbiler, der på mandag kører til grunden og bliver samlet i løbet af en enkelt dag!

Derudover har jeg besøgt grunden for at sætte hæk, der erfarede jeg at fundamentet er støbt færdig og den første vertikale konstruktion er blevet sat – nemlig den ståldrager der skal bære taget over den gigantiske skydedør på 9 meter, som det tyske firma Schüco leverer, i bare 3 elementer. Det kan ingen dansk leverandør klare, da det kræver en konstruktion af aluminium på begge sider at lave skydedøre i 3 meters bredde. De leverer i øvrigt også resten af husets vinduer og døre.

Jeg vender stærkt tilbage på mandag med billeder fra rejsningen af huset. Om Gud vil (ham indrager jeg nu) så er alle ydervægge rejst og samlet mandag aften!

5FullSizeRender
2FullSizeRender 3FullSizeRender FullSizeRender4FullSizeRender

Standard

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.